جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

رونمایی واشنگتن از قوانین جدید برای جلوگیری از دستیابی ایران به اطلاعات آمریکایی

رونمایی واشنگتن از قوانین جدید برای جلوگیری از دستیابی ایران به اطلاعات آمریکایی وزارت دادگستری آمریکا روز دوشنبه قوانین جدیدی را پیشنهاد کرد که به موجب آنها با قرار دادن محدودیت‌های جدید علیه برخی از تبادلات تجاری، از داده‌های دولت فدرال یا اغلب داده‌های شخصی آمریکایی در برابر کشور‌هایی همچون ایران، چین و روسیه حفاظت خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۱ - ۳۰ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 21
کد خبر: ۲۶۰۸۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، مطابق با این پیشنهاد، فرمان اجرایی پیاده‌سازی خواهد شد که باعث می‌شود دشمن‌های خارجی آمریکا از دسترسی به داده‌های مالی یا ژنومیک یا پزشکی جهت اخاذی و انجام حملات سایبری بازبمانند.

رویترز در خبر خود اعلام کرد که علاوه بر ایران، روسیه و چین، کشور‌هایی همچون ونزوئلا، کوبا و کره شمالی نیز تحت تاثیر این قوانین قرار خواهند گرفت.

مقامات اعلام کرده‌اند که این قوانین باعث ممانعت از تبادلات با کارگزاری‌های داده‌ای خواهد شد که باعث می‌شوتد اطلاعات کارکنان دولتی آمریکا به «کشور‌های مایه نگرانی» برسد.

پیشنهاد روز دوشنبه برای اولین بار میزان و انواع داده‌هایی را که نمی‌تواند به کارگزاری‌ها ارائه شود را مشخص کرده است./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار